Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Familiedag Noord-Holland

Zoals vele jaren is ook dit jaar de familiedag van Europa Kinderhulp Noord-Holland op het terrein van de ijsclub en ruitervereniging in Stompetoren gehouden.
Op de dinsdagavond voor de grote dag is er al hard gewerkt door veel vrijwilligers. Alle spullen werden op hun plaats en indien mogelijk al in elkaar gezet.


Ondanks dat het weer niet altijd meespeelde, hebben alle aanwezigen het weer prima naar hun zin gehad. Op het terrein konden de kinderen zich vermaken met een stormbaan, draaimolen, springkussen, het bekende boerenbad, diverse oudhollandse spellen en de pony’s van Zorg Boerderij Oostdijk. Ook werd er voortdurend een Workshop Djembé gegeven en was er een heuse klimwand waar de kinderen voor in de rij zaten.
Om 13.30 kwam een IJscowagen het terrein op rijden en alle mensen werden getrakteerd op een (schep)ijsje.

Het was dus weer een fantastische familiedag met alle ingrediënten die nodig waren om er een geweldige dag van te maken voor de vakantiekinderen maar ook voor de vakantieouders en hun eigen kinderen.
Wij bedanken iedereen die heeft meegeholpen voor hun inzet en enthousiasme en natuurlijk de sponsoren bedankt voor hun bijdrage aan deze onvergetelijke dag. De foto's geven een indruk van deze dag.

 

« Terug