Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Nieuws Friesland

Ook in 2016 hebben we de nodige donaties mogen ontvangen. Uiteraard waren daar de vaste gulle gevers zoals de opbrengst van de oud-ijzer aktie, de aktie van kringloopwinkel Nochris in Menaam en de markt in Sint Annaparochie. Samen goed voor het mooie bedrag van € 1430,--.

Via landelijke kanalen ontving de penningmeester nog € 1752,-- en ook mocht hij enkele giften in ontvangst nemen voor een totaalbedag van € 175,--.

Europa Kinderhulp Friesland is op zoek naar nieuwe vakantiegezinnen. Daarvoor worden persberichten geplaatst in de provinciale en regionale media, alsook in dorpskranten, huis-aan-huis blaadjes, schoolinformatiebulletins, kerkblaadjes enz. Wilt u informatie, of nog beter, wilt u  zich aanmelden als vrijwilliger, stuur dan een mail naar friesland@europakinderhulp.nl.

 • Golfbad Oss

  Gratis naar het Golfbad Oss!

  Heeft u zin om een keer met uw vakantiekind naar het Golfbad in Oss te gaan? 

  Lees verder »
 • Stem mee voor ons goede doel

  Draagt u Europa Kinderhulp een warm hart toe?

  Elk jaar geeft de KRO een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. Wie dat mooie bedrag krijgt, bepaalt u.
  Wilt u het werk van Europa Kinderhulp steunen, breng dan via uw mailadres uw stem uit op het goede doel Europa Kinderhulp. Elk mailadres telt voor één stem, dus u kunt met meer mailadressen één keer een stem uitbrengen. Stemmen kan vanaf 8 mei via https://www.kro.nl/geven/europa-kinderhulp.

  Lees verder »