Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Familiedag Noord-Holland 2017

Ook dit jaar is de familiedag van Europa Kinderhulp Noord-Holland op het terrein van de ijsclub en ruitervereniging te Stompetoren gehouden.
Door de inzet van het team van vrijwillige medewerkers werd het terrein omgetoverd tot een kinderparadijs, waar ook vader en moeder konden genieten van een gezellige dag.
De dag stond in het teken van spelen, bewegen, creativiteit en vooral veel plezier. De weergoden waren ons goedgezind en het was dan ook de hele dag prachtig weer!


Zo kon men, met dank aan de geweldige donaties van onze sponsoren, genieten van het verfrissende boerenbad, pony rijden, huttenbouw, oud Hollandse spellen, een pannenkoeken- en worstenbroodjeskraam, sieraden en schilderijen maken en de altijd populaire draaimolen. Voor de sportievelingen was er een voetbalborder en uiteraard mocht de lange stormbaan niet ontbreken.

Terwijl de kinderen zich vermaakten konden de vakantieouders met elkaar in gesprek gaan om ervaringen uit te wisselen, maar ook spreken met de reis-coördinatoren van Europa Kinderhulp.
Zij hadden hier de tijd voor doordat er een constant toezicht op de kinderen was door de vele vrijwilligers. 

Naast de activiteiten was er op het podium tijd voor de overhandiging van de cheque van de hoofdsponsor, maar ook voor omroep en het humoristische rad van avontuur waarbij iedereen een prijs kon winnen.
Doordat het rad ontbrak, was het nu alleen avontuur, maar dat maakte het zeker niet minder leuk. De reacties van de bezoekers waren erg positief.
De commissie bedankt alle sponsoren, medewerkers en hulptroepen voor deze fantastische dag en hopen iedereen volgend jaar weer te verwelkomen!

« Terug