Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Familiedag Zeeland

Familiedag 2016

Dit jaar was de familiedag in Zeeland bij ’t Klokuus in ’s-Heer Arendskerke. Rond een uur of half 10 druppelden de eerste mensen binnen. De meeste kinderen vermaakten zich gelijk in de binnenspeeltuin of buiten, waar ook van alles te beleven was. Na het officiële openingswoord van onze voorzitter Patrick kon de dag dan echt beginnen.

Het weer werkte in de ochtend nog niet echt mee. Gelukkig zaten de ouders droog onder de grote parasols. Voor de kinderen maakte het allemaal niet zoveel uit. Zij speelden, ondanks de regen, gewoon verder. Dat gaf de ouders en medewerkers de gelegenheid om even bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen. Na een paar buitjes bleef het de rest van de dag gelukkig droog.

Rond een uur of twaalf was het tijd om wat te gaan eten. De frietjes en snacks vonden gretig aftrek. Bij de meeste kinderen gebeurde het eten even snel tussendoor, want er 'moest' weer gespeeld worden. Voor de oudere kinderen stond er nog lasergamen op het programma. Er kon boerengolf gespeeld worden. Je kon een ballonnenfiguur laten vouwen bij de clown. Je kon springen op de grote trampolines. Rijden op de kleine en grote skelters. En natuurlijk kon je ook gewoon lekker binnen of buiten spelen. Er was dus genoeg te doen en daardoor vloog de dag voorbij. Rond 16:00 uur was het tijd om moe, maar voldaan naar huis te gaan.

Een zeer geslaagde familiedag!