Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Ervaringen

Toekie was in de zomer van 2015 voor het eerst vakantieouder. Hoe zij dit ervaren heeft, heeft ze verwoord in haar blog. Mocht je willen reageren dan mag je Toekie e-mailen: toekie@hotmail.com.

Rachel Haasse is compleet nu ze na zeventien jaar is teruggekeerd bij haar vakantiegezin. Haar leven in een notendop is hier te lezen.

De ervaringen van Kerstin in Margriet zijn hier te lezen. Kerstin was tien jaar toen ze voor het eerst naar Nederland kwam via Europa Kinderhulp.

Vlak voor de Berlijnse kinderreis 2014 heeft een Berlijns vakantiekind zijn ervaringen van de afgelopen jaren verteld aan Der Tagesspiegel. Het hele interview kunt u hier lezen.

 • Golfbad Oss

  Gratis naar het Golfbad Oss!

  Heeft u zin om een keer met uw vakantiekind naar het Golfbad in Oss te gaan? 

  Lees verder »
 • Stem mee voor ons goede doel

  Draagt u Europa Kinderhulp een warm hart toe?

  Elk jaar geeft de KRO een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. Wie dat mooie bedrag krijgt, bepaalt u.
  Wilt u het werk van Europa Kinderhulp steunen, breng dan via uw mailadres uw stem uit op het goede doel Europa Kinderhulp. Elk mailadres telt voor één stem, dus u kunt met meer mailadressen één keer een stem uitbrengen. Stemmen kan vanaf 8 mei via https://www.kro.nl/geven/europa-kinderhulp.

  Lees verder »
 • Even voorstellen!

  Hoi, even voorstellen!

  Mijn naam is Markus, Mark voor kennissen en vrienden. Ik ben 32 jaar en woon en werk in Den Haag.

  Ik ben een kleine 24 jaar geleden voor het eerst vanuit mijn geboortestad Hannover met Europa Kinderhulp op vakantie gegaan in Nederland. Lees verder »