Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Ervaringen

Toekie was in de zomer van 2015 voor het eerst vakantieouder. Hoe zij dit ervaren heeft, heeft ze verwoord in haar blog. Mocht je willen reageren dan mag je Toekie e-mailen: toekie@hotmail.com.

Rachel Haasse is compleet nu ze na zeventien jaar is teruggekeerd bij haar vakantiegezin. Haar leven in een notendop is hier te lezen.

De ervaringen van Kerstin in Margriet zijn hier te lezen. Kerstin was tien jaar toen ze voor het eerst naar Nederland kwam via Europa Kinderhulp.

Vlak voor de Berlijnse kinderreis 2014 heeft een Berlijns vakantiekind zijn ervaringen van de afgelopen jaren verteld aan Der Tagesspiegel. Het hele interview kunt u hier lezen.

 • Even voorstellen!

  Hoi, even voorstellen!

  Mijn naam is Markus, Mark voor kennissen en vrienden. Ik ben 32 jaar en woon en werk in Den Haag.

  Ik ben een kleine 24 jaar geleden voor het eerst vanuit mijn geboortestad Hannover met Europa Kinderhulp op vakantie gegaan in Nederland. Lees verder »
 • Familie Broekhof al meer dan 30 jaar vakantieouder!

  Het begon aan de keukentafel. Via via had de familie Broekhof kennis gemaakt met Europa Kinderhulp. En op een dag kwam het aan de keukentafel ter sprake: de kinderen vroegen of het niet mogelijk was een kind van Europa Kinderhulp uit te nodigen.

  Lees verder »