Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa KinderhulpVakantieouder worden

Voor de vakantieperiode 2018 kunt u zich niet meer aanmelden om een kind een fijne vakantie te bieden. Uiteraard stellen wij het zeer op prijs als u zich zou aanmelden voor 2019. In oktober/november zullen de data van onze kinderreizen voor 2019 vermeld worden op onze website.

Mocht u belangstelling hebben om rond die tijd onze informatiebrochure te ontvangen, dan kunt u onderstaand formulier nu al vast invullen en verzenden. Wij zorgen ervoor dat u in het najaar automatisch de informatie ontvangt.

Een medewerker van Europa Kinderhulp uit uw omgeving zal enige tijd na ontvangst van deze brochure contact met u opnemen om te horen of u een afspraak wilt maken voor een huisbezoek.

Wilt u nu liever niet het formulier invullen maar direct iemand spreken, dan kunt u bellen met ons landelijk informatienummer: 0118-627974.

Aanvraagformulier
(DD-MM-JJJJ)

(DD-MM-JJJJ)

(geen postbus)


Familie en/of vrienden
Nationale/regionale kranten
Huis-aan-huis bladen
Televisie en/of radio
Internet
Anders


Ik ga akkoord dat de ingevulde gegevens worden opgeslagen in het interne informatiesysteem van Europa Kinderhulp met als doel contact te kunnen opnemen en/of de gevraagde informatie te kunnen versturen. Mijn gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden.

* verplichte velden