Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Vacaturebank

Oproep: Vrijwilligers gezocht om een glimlach te bezorgen!

– Europa Kinderhulp is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om onze  
   vakantiereizen voor kwetsbare kinderen van 5 t/m 15 jaar te ondersteunen.
– De werkzaamheden vinden plaats in jouw eigen woonomgeving of regio.

Het doel van de werkzaamheden is om samen met een ervaren medewerker huisbezoeken af te leggen bij nieuw aangemelde vakantiegezinnen uit jouw regio. Gedurende deze bezoeken worden vragen beantwoord, informatie gedeeld en wordt er gekeken of het gezin geschikt is voor een vakantieouderschap.

Misschien heb je wel eens overwogen om vrijwilligerswerk te doen, maar heb je niet de tijd om hier veel mee bezig te zijn. Ook dan zijn wij op zoek naar jou.
Het organiseren van onze kinderreizen is elk jaar weer een hele klus, net zoals het vinden van vakantiegezinnen waar kinderen een periode worden opgenomen in het gezin.
De vrijwilligers van Europa Kinderhulp doen dit met veel plezier en toewijding, echter kunnen zij niet overal tegelijk zijn. Daarom zijn er hard nieuwe mensen nodig.

Het traject van een vakantiegezin begint bij een aanmelding waarbij er door medewerkers een bezoek aan huis wordt gedaan. Soms hebben wij geen medewerkers in de buurt wonen en moeten zij grotere afstanden maken om een bezoek af te kunnen leggen.
Daarom zijn wij op zoek naar mensen die hierbij in hun eigen woonomgeving willen ondersteunen.
Het is leuk afwisselend werk en je spreekt veel mensen die allen het zelfde doel voor ogen hebben, het geven van een glimlach op het gezicht van een kind.

Bent jij diegene die wij zoeken en hard nodig hebben? Dan kun je ons bellen op het landelijk informatienummer 0118-627974 of een e-mail sturen naar info@europakinderhulp.nl.
Uiteraard kun je ook terecht bij de regionale secretariaten welke je kunt vinden op de website www.europakinderhulp.nl onder de sectie regio’s. 

Wil je eerst meer informatie over het vrijwilliger- of vakantieouderschap of ben je nieuwsgierig naar andere functies (zie hieronder) dan kun je deze vragen bij de eerder genoemde contactgegevens kwijt.

Alvast heel erg bedankt namens alle medewerkers van Europa Kinderhulp!

– Momenteel zijn wij in het bijzonder op zoek naar: