Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Nieuwsoverzicht


 • Artikel Vriendin

  Zoals u ook heeft kunnen lezen in Op Verhaal van december 2016, heeft afgelopen zomer De Vriendin uitgebreid aandacht besteed aan Europa Kinderhulp en een van onze medewerksters geïnterviewd bij wie op dat moment een vakantiekind te gast was.

  Lees verder »
 • Europa Kinderhulp in de kopgroep van het CBF Keurmerk

  Europa Kinderhulp is afgelopen week erkend als goed doel met de nieuwe norm van het CBF keurmerk. Europa Kinderhulp werkt ieder jaar aan dit keurmerk en we zijn zeer trots dat wij tot de eerste 350 goede doelen horen met het nieuwe gemoderniseerde keurmerk. Onze medewerkers Angelique Lagcher, Didi Agterberg en Paul Schokker kregen het certificaat overhandigd.

  Lees verder »
 • Europa Kinderhulp in nood

  Paul Schokker trekt zich sinds een paar jaar het lot van kwetsbare kinderen aan, maar luidt nu de noodklok dat er dit jaar wellicht te weinig vakantieouders zijn om kwetsbare kinderen de vakantie van hun leven te geven. Klik hier voor zijn verhaal.

  Lees verder »
 • De kinderreis Berlijn heeft sinds een aantal jaren ook een Kerstreis

  Dit betreft een facilitaire reis, wat inhoudt dat Europa Kinderhulp de reis en de verzekeringen regelt en dat de Berlijnse kinderen op uitnodiging van de vakantieouders de kerstvakantie in Nederland doorbrengen. Omdat dit om bekende vakantiekinderen gaat, wordt er geen verdere ondersteuning verleend zoals dat tijdens de zomerreis wel het geval is. Ook betalen vakantieouders en eigen ouders c.q. verzorgers een eigen bijdrage voor deze kerstreis. 

  Lees verder »
 • Boeken bestellen voor het goede doel

  Wilt u Europa Kinderhulp op een andere manier steunen? Bij YouBeDo kunt u boeken kopen, waarvan 10% aan een goed doel naar keuze wordt overgemaakt door YouBeDo. Europa Kinderhulp staat op de lijst met aan te klikken goede doelen. Als u toch boeken voor Sinterklaas of Kerst of anderszins gaat bestellen, zouden wij het leuk vinden als u ons goede doel steunt! Meer weten over YouBeDo?

  Lees verder »