Welkom op de website van Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp

Nieuwsoverzicht


 • Golfbad Oss

  Gratis naar het Golfbad Oss!

  Heeft u zin om een keer met uw vakantiekind naar het Golfbad in Oss te gaan? 

  Lees verder »
 • Stem mee voor ons goede doel

  Draagt u Europa Kinderhulp een warm hart toe?

  Elk jaar geeft de KRO een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. Wie dat mooie bedrag krijgt, bepaalt u.
  Wilt u het werk van Europa Kinderhulp steunen, breng dan via uw mailadres uw stem uit op het goede doel Europa Kinderhulp. Elk mailadres telt voor één stem, dus u kunt met meer mailadressen één keer een stem uitbrengen. Stemmen kan vanaf 8 mei via https://www.kro.nl/geven/europa-kinderhulp.

  Lees verder »
 • Europa Kinderhulp in nood

  Paul Schokker trekt zich sinds een paar jaar het lot van kwetsbare kinderen aan, maar luidt nu de noodklok dat er dit jaar wellicht te weinig vakantieouders zijn om kwetsbare kinderen de vakantie van hun leven te geven. Klik hier voor zijn verhaal.

  Lees verder »
 • Boeken bestellen voor het goede doel

  Wilt u Europa Kinderhulp op een andere manier steunen? Bij YouBeDo kunt u boeken kopen, waarvan 10% aan een goed doel naar keuze wordt overgemaakt door YouBeDo. Europa Kinderhulp staat op de lijst met aan te klikken goede doelen. Als u toch boeken voor Sinterklaas of Kerst of anderszins gaat bestellen, zouden wij het leuk vinden als u ons goede doel steunt! Meer weten over YouBeDo?

  Lees verder »